Novinky

Spirulina Chlorella Plus

Obsahuje řasy - Spirulinu, Chlorellu, prášek z listů vojtěžky a pšenice, patentovanou směs

 

Resveratrol Plus

Obsahuje Resveratrol - neúčinnější antioxidant, výtažek ze semen hroznů -  polyfenoly a koenzym Q10

Polyfenol, který je pro červené víno nejvíce charakteristický, se nazývá resveratrol. Tato sloučenina se ve velkém množství nalézá v hroznech, především v jejich slupce a výhoncích vinné révy. V menším množství ji obsahuje i rdesno, arašídy a brusinky. Rostliny tvoří tuto sloučeninu, aby se chránily proti infekcím. Její kvalita záleží na druhu vína, klimatu a také na metodě pěstování rostliny (např. když jsou hrozny pravidelně ošetřovány chemickým postřikem, je v nich množství resveratrolu nižší). V přírodě se sloučenina nachází ve čtyřech chemických formách, mezi nimi je zřejmě nejvíce biologicky aktivní trans-resveratrol.